Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.
Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.

Wie is en wat doet Rob…

Mijn naam is Rob van Linden (‘69), ik heb van mijn twee hobby's, fotografie en ICT mijn werk gemaakt. Ik ben al vroeg in aanraking gekomen met analoge fotografie dankzij mijn vader en ben zo doorgerold in de digitale fotografie. Om het fotograferen professioneel te onderbouwen ben ik de fotovakopleiding gaan doen bij de Stichting Nederlandse Fotovakschool te Rotterdam en heb deze in 2009 met succes afgerond. Na vele jaren ervaring in de ICT, begonnen in het “commodore/amiga” tijdperk, waar ik veel ervaring en kennis van computers, netwerken en software heb opgedaan en dit nu dan ook heel goed in de praktijk tijdens mijn werk kan toepassen. RobbieZ-Media is opgericht in 2007 en sinds dien ben ik actief als freelancer/zzp'er die met grote PASSIE zijn werk uitvoert en weet hoe ik het beeld van een klant kan omzetten in een foto, presentatie of grafisch vorm te geven.

Rob maakt portretten van u en uw familie, foto’s van uw woning voor de verkoop, reportage voor uw bedrijf voor op de web site of voor promotie doeleinden, uw bruiloft of van uw zoon/dochter, de uitvaart van uw naaste. Rob brengt dit in beeld voor u, dit gaat op een professionele manier die van te voren met u is doorgesproken, waardoor er geen verrassingen achteraf zijn. Rob doet ook grafisch vormgeving en kan dus een totaal pakket leveren waaronder complete foto albums en digitale presentaties tot de mogelijkheden behoren. Deze digitale presentaties kunnen voor alle doeleinde gebruikt worden, promotie van uw bedrijf/producten/reclame, voor een bruidsreportage op dvd of een digitale uitvaart presentatie tijdens de uitvaart plechtigheid (levensloop). 

Mijn prijzen zijn duidelijk en er zijn dan ook geen verrassing achteraf, een prijsopgave vooraf of een vrijblijvend gesprek is ook mogelijk om het één en ander te bespreken voor opdrachten.
Kijk even rond op mijn website of bel/mail me voor meer informatie of demonstratie.

WhatsApp WhatsApp me