Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.
Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.

Bedrijfs Fotografie

Zakelijk Portret, Food-, Reclame-, Interieur-, Product Fotografie en Digitale Reclame/Presentie.

Hier vindt je een overzicht van Zakelijke mogelijkheden, graag kom ik vrijblijvend langs om de opdracht door te nemen en  om voorbeelden te laten zien. Voor meer informatie of afspraken maken kan je bij het onderwerp op de button klikken!

"Wist u dat deze opdracht eigenlijk niets kost!"

"Kosten binnen uw bedrijf zijn niet altijd aftrekbaar. Representatiekosten zijn beperkt aftrekbaar, reclamekosten zijn volledig aftrekbaar. - "Hele artikel van www.belastingtips.nl lezen (klik hier)

Zakelijk Portret

Het maken van “smoelenboek” (profiel)foto's, een congres, jubileum, persbericht portret of een bedrijfsproces, RobbieZ-Media maak dit voor u. Afhankelijk van de opdracht gebruik ik reportage flitsers of studiolicht en lever ik de foto's digitaal aan op een van te voren afgesproken formaat of alle foto's zijn  te bekijken en te bestellen via een beveiligde inlog op de website, indien dit is afgesproken. Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

Food Fotografie

Met mooie food foto's trekt u meer publiek die de gerechten alleen al op afbeelding lekker vinden, laat staan als ze het eten! Het maken van deze foto's gebeurt voor 99% op locatie, ik neem mijn mobiele studio mee en maak een mooie opzet met het huidig interieur en attributen. Dit om dan ook het publiek de juiste sfeer te geven van de foto's. Omdat de gerechten van de seizoenen verschillen is het ook mogelijk om een food contract af te sluiten, dit is voordeliger en makkelijk, ik kom dan afhankelijk van de keuze, meerder malen per jaar foto's maken van de food producten. Het aantal bezoeken kan afgesproken worden, minimaal 3x per jaar. Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

Reclame Fotografie

Voor het maken van een foto van een product voor reclame komt meer bij kijken dan alleen op het knopje te drukken, de sfeer en de impressie van het beeld moet het verhaal vertellen. Dit kan ik op locatie uitvoeren, maar afhankelijk van het product kan het ook in mijn studio gefotografeerd worden. Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

Interieur Fotografie

Voor interieur foto's voor het verkopen van uw huis, het presenteren van meubels, keuken of anders. Ik maak de interieur foto's met zoveel mogelijk sfeer van de ruimte, ik zal hier en daar storende elementen uit het beeld halen voor een goed en rustig beeld te maken. Hierdoor zal het geheel in balans zijn en rust uitstralen met de sfeer van het interieur, waar het om gaat. Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

Product Fotografie

Om producten goed en duidelijk in beeld te brengen voor bijvoorbeeld op een website, is een speciale techniek van fotograferen voor nodig om dit toch wel relatief kleine beeld duidelijk naar voren te laten komen op een website, zodat de klanten dit direct aantrekt. Het maken van de foto's kan op locatie of in de studio. Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

Digitale Reclame/Presentie

Door de gemaakte foto's en aanvullende tekst maak ik een digitale presentie voor op een beeldscherm/internet om te presenteren. Deze presentatie/reclame is voor een breed doel te gebruiken, vele mogelijkheden en keuzes, BIJNA alles is mogelijk! Voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie klik je op de knop hieronder.

WhatsApp WhatsApp me