Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.
Fotografie, Grafische vormgeving, ICT-diensten en ondersteuning.

Photobooth

Online Photobooth, juist NU!

Online Photobooth is op alle devices met een internetverbinding te gebruiken, PROBEER HET HIER!

-Werkt met elk device naar keuze (Vereist: wifi/mobiel netwerk en camera geïntegreerd/aangesloten op device).

De online photobooth kan overal voor gebruikt worden om tocht je (bedrijfs)feest, bruiloft, jubileum of verjaardag te vieren met iedereen die niet langs mag komen of erbij kan zijn. Je stuurt gewoon een link of QR code in de uitnodiging en je gasten kunnen een foto/gif/boomerang maken en deze in de gallery plaatsen. Per photobooth is het een prive gallery, alleen je eigen uitgenodigde gasten kunnen hierbij en elkaars foto's bekijken(mits ze de foto willen delen, dit wordt gevraagd na het maken van de afbeelding). Achteraf krijg je alle foto's in een zip bestand of als extra optie, ik print ze uit.

De photobooth kan helemaal persoonlijk worden gemaakt, eigen uitnodiging als achtergrond, logo's, teksten, enz. De mogelijkheid bestaat er om de gemaakte foto/gif/boomerang, te delen via (eigen)email, facebook of twitter. Ook kunnen bepaalde functies uitgezet worden indien dit niet gewenst is.

Hier staan voorbeelden, kies er één uit om te proberen. De foto's bij deze demo's worden wekelijks gewist. Voordat het beeld wordt vastgelegd telt het af van 3 naar 1, dus heb je de tijd en zie je jezelf in beeld. Maak de foto leuker met stickers en/of filters. Gewoon even proberen!!

Kies een standaard of vertel je thema, voor iedereen is er wel een Online Photobooth te maken! Vraag een link of QR code om op je telefoon te testen.

Demo V-PhotoBooth

Voorbeeld van hoe het kan worden, natuurlijk kunnen we alle wensen verwerken, gewoon even mailen of bellen! (Eigen logo, Naam of foto, alles kan)

 

Demo Moedersdag, met je eigen naam toevoegen.

Bij deze demo zit als voorbeeld het toevoegen van je naam, te gebruiken bij alle soorten gelegen heden, o.a. : bruiloften, geboorte en felicitaties. Probeer maar.

WhatsApp WhatsApp me